DIT AQUARIUM IS NIET MEER BESCHIKBAAR

Marco mailt PaluZee met de volgende vraag:

Ik ga verhuizen en heb een groot aquarium voor de liefhebber. Het is een hoekaquarium van zo’n 850 liter. De twee rechte zijden zijn 152 cm, waardoor de voorruit ruim 2 meter is. De hoogte is 75 cm, dus uitstekend voor bijvoorbeeld Discus of Altum (die heb ik er zelf in gehad). Het aquarium is compleet met bioloog, filtermateriaal, opvoerpomp, verwarming, lichtcomputer en led verlichting. Het heeft een overloop en droogkamer, dus geen techniek zichtbaar. Ik heb een paar foto’s bijgevoegd. Ik hoef er niets voor, men moet alleen zelf vervoer en mankracht regelen. Zelf heb ik het aquarium met 4 man binnen gekregen, dat is goed te doen.¬† Omdat ik wel vaker aquaria via de vereniging zie worden aangeboden, stuur ik het even naar jou. Hopelijk kan ik er iemand blij mee maken. Omdat ik ga verhuizen moet het aquarium wel volgende week gehaald worden, anders gaat het helaas naar de vuilstort.

Als u belangstelling heeft voor dit aquarium stuur dan een email naar info@paluzee.nl voor de contactgegevens van Marco? Gratis op te halen in Zoetermeer.

hoekaquarium
hoekaquarium
hoekaquarium

Afbeelding Marco, voor PaluZee