Bart Laurens ontvangt jubileumspeld namens NBAT 2023

Op 6 juni j.l. werd Bart Laurens bij verrassing in het zonnetje gezet tijdens onze verenigingsavond. Hij kreeg de NBAT jubileum speld uitgereikt die hem eigenlijk al vanaf zijn 60ste lidmaatschapsjaar toekomt.

Bart,  Paluzee bedankt jouw voor al wat je voor de hobby en de vereniging deed en nog steeds doet.  Gefeliciteerd met je jubileum en op naar de volgende mijlpaal !

Ook op de NBAT facebook werd er melding van gemaakt. Voorzitter Jos Hut: ”We schrijven 1957 toen de 10 jarige Bart Laurens lid werd van de NBAT. Hij werd zoals dat toen gebruikelijk was ’jeugdlid’ en later ‘lid’, iets wat hij tot op heden is. Bart is altijd fanatiek, en soms wat minder fanatiek, met zijn aquarium bezig geweest, heeft veelvuldig deelgenomen aan keuringen en is inmiddels aan zijn 66ste jaar als NBAT aquariaan bezig! Velen hebben van zijn kennis en kunde geprofiteerd doordat Bart ze bij de start van hun aquarium tips gaf, op weg hielp, vlak bij huis, of verder weg. Zo zag ik vorig jaar bij Vivarium Bart actief bezig om zijn verlichtingsconcept te promoten. Bart heeft een netwerk opgebouwd dat reikt tot ver over onze landsgrenzen en waar hij graag over vertelt tijdens zijn presentaties die hij geeft of beschrijft op zijn eigen website: bart-laurens.nl

De foto’s van 6 juni ’23

Logo PaluZee lang vis

bart laurens NBAT
NBAT

Lid van PaluZee
&
Lid van NBAT sinds 1957

Logo PaluZee lang vis

Bart Laurens

De vereniging

Wat doet en wie is PaluZee ?

Lidmaatschap

Word ook lid van PaluZee ?

logo paluzee

aantal leden

Opgericht in

Verenigingsjaar

activiteiten

logo Duodor

Steun Aquariumvereniging PaluZee als vrijwilliger, donateur of sponsor