Van de Voorzitter: Juni 2018

Beste leden,

 
Het eerste deel van ons clubseizoen zit er bijna op. Voor de vakantie komen we nog een keer bij mekaar om naar de lezing van Hans Kierst te luisteren en om mekaar nog weer even te spreken voordat we het zomerreces ingaan.
Als vereniging kijken we terug op een zee bevredigende eerste helft van 2018. De PaluZee cursus heeft ons een flink aantal nieuwe leden gebracht en ook de stukjes die de Postiljon nu regelmatig plaatst dragen bij aan het groeiend aantal leden. De laatste keer dat ik ernaar vroeg waren we de 100 leden gepasseerd
en dat is een prima ontwikkeling.De vakantieperiode is voor veel leden een problematische, want wie zorgt er voor het aquarium?? In de meeste gevallen is een korte vakantie van 2 tot 3 weken geen probleem. Wanneer u wat water ververst en goed gevoerd heeft voordat u op reis gaat kan de bak het over het algemeen zo’n periode prima overleven.
Mocht u nog met vragen zitten aangaande uw vakantieperiode dan raad ik u zeker aan de 19e even naar de club te komen om een en ander goed af te stemmen. Zorg ervoor dat de bak niet oververhit kan raken en laat uw 06 bij de verzorger achter om in geval van nood even ruggespraak te kunnen plegen. De mogelijkheid om even beeldverbinding te kunnen maken kan heel verhelderend zijn bij het oplossen van eventuele problemen. Laat ook het nummer van een PaluZee-lid achter om in geval van nood op terug te kunnen vallen.De tijd vliegt, dat geldt voor de eerste periode van 2018, dat zal ook gelden voor de vakantietijd.
Voordat we het weten zitten 4 september weer bij elkaar voor de Algemene Ledenvergadering. Heeft u al nagedacht over het eventuele voorzitterschap? We zijn nog steeds op zoek. Mocht u dan nog niet terug zijn dan hoop ik u in ieder geval 18 september weer te zien bij de lezing van de familie Van der Heijden over Nicaragua. Alles met elkaar hoop ik u dinsdag de 19e a.s. nog te zien bij de lezing van Hans. Hans is een deskundig en boeiend verteller. Mocht dat, waarom dan ook, niet lukken dan wenst het bestuur u een geweldige vakantie !! Rust uit, laad u op, ga op avontuur of ga naar uw vertrouwde stekkie.
Doe in ieder geval voorzichtig.
 

Het bestuur

Aquarium vereniging Paluzee

Log in