Van de Voorzitter: Juni 2017

Beste leden,
 
De lezing van 20 juni gaat over de bewoners van ons aquarium. De Heer Postma komt ons er alles over vertellen elders in dit blad leest u er meer over.
De verenigingsavond van 20 juni is de laatste voor de vakantie periode. Namens het bestuur wil ik u dan ook een fijne tijd toewensen. Of u nu in het buiteland geniet of gewoon lekker thuis blijft dat maakt eigenlijk niet uit. Het is maar net wat u er van maakt.
 
Recent heeft u de rekening ontvangen van het komende verenigingsjaar. Dit jaar hebben we besloten om de betaling van het NBAT bondsblad “Het Aquarium” apart te gaan factureren. Dit om verhogingen op het bondsblad beter op te kunnen vangen. Heeft u een abonnement op dit blad dan ontvangt u dus 2 rekeningen.1 voor het paluzee lidmaatschap van 1-6-2017 t/m 30-6-2018 en als u aangegeven heeft het Bondsblad “Het Aquarium” te willen 1 voor de betaling van dit blad voor de laatste 6 maanden van 2017. In december 2017 ontvangt u dan de rekening voor “Het Aquarium” voor het jaar 2018. Wij zijn namelijk verplicht om op 1 januari de jaarnota van de abonnementen op “Het Aquarium“ te betalen.
 
Om kosten te besparen ontvangt u deze via de mail, let er dus even op dat u de recente mail van Paluzee extra aandacht geeft. Alvast bedankt voor uw betaling!
Ik zie op graag op 20 juni,
 

Henk Bretveld

Voorzitter Aquarium vereniging Paluzee