Van de Voorzitter: Januari 2021

Beste leden,

 
Beste leden, Meestal begint een nieuw jaar met goede voornemens en veel optimisme. Een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Het nieuwe jaar zorgt er meestal voor dat we met een goed gevoel het jaar beginnen. Dat is dit jaar anders. We starten het jaar met een lockdown die ook nog eens drie weken langer gaat duren, tot 8 februari.
 
Het bestuur van PaluZee is net als veel andere verenigingen genoodzaakt om af te wachten op goed nieuws. De datum van de dag waarop we weer bijeen mogen komen om ons jubileumjaar alsnog feestelijk te vieren en alle activiteiten weer doorgang kunnen vinden. Ook de bestuursvergaderingen zoals we die gewend zijn mogen niet en omdat het nu wel heel lang gaat duren komen we daarom deze maand voor de eerste keer on-line met het bestuur bij elkaar.
 
Onze PaluZee agenda voor 2021 zou starten met de uitslag van de aquariumkeuring 2020, de cursus Aquarium Houden deel 1 en natuurlijk interessante lezingen. Maar die komen door de verlenging nu ook te vervallen en moeten worden doorgeschoven.
 
Tot 8 februari zijn er geen bijeenkomsten mogelijk, en of het daarna weer wel kan is op dit moment onduidelijk. We hopen van wel.
Als dat zo is dan hopen we als bestuur u ook snel te informeren over de aangepaste jaarplanning. We kunnen ons jaarprogramma hopelijk een paar weken doorschuiven maar gaat het langer duren dan gaan we proberen om een aantal zaken on-line te doen. Voor wie het nog niet gezien heeft. Het NBAT december magazine is een prachtige “PaluZee” uitgave geworden. Het nummer is on-line te lezen en als drukwerk beschikbaar. Uiteraard nemen we deze uitgave mee naar de eerste bijeenkomst. Ook de aandacht in de media heeft geholpen om niet helemaal stil te vallen. De nieuwsuitzending en de items op de website van Omroep West zijn goed bekeken en hebben veel leuke reacties opgeleverd. Wie het nog niet gezien heeft, op de PaluZee website (www.paluzee.nl) staan de linkjes.
 
Ik sluit af met “De beste wensen voor 2021. Met veel geluk, plezier en gezondheid.”
 
Hopelijk mogen we elkaar weer snel ontmoeten op de eerste jubileum bijeenkomst. 

De voorzitter

Aquarium vereniging Paluzee

Log in