Van de Voorzitter: Januari 2019

Beste leden,

 
Beste aquariumliefhebbers,
U heeft mij een tijdje als uw voorzitter moeten missen. Zoals velen van u wel gehoord zullen hebben, is mijn vader ernstig gevallen en heeft o.a. enkele nekwervels gebroken. Dit zorgde ervoor dat ik de zorg voor mijn beide ouders op mij heb moeten nemen. Hierdoor ben ik genoodzaakt geweest mijn taken als voorzitter tijdelijk naast mij neer te leggen. Nu de gezondheid van mijn vader dusdanig de goede kant op is gegaan en hij weer een hoop zelfstandig kan doen, is het tijd geworden om mij weer te richten op datgene waar mijn hart ligt...
De aquariumhobby met al zijn mooie aspecten. Hier hoort dus ook het voorzitterschap van PaluZee bij. Ik wil mijn bestuursleden heel graag bedanken en Bart Laurens in het bijzonder voor het opvangen van mijn taken.
 
Nu ik weer terug ben, wil namens het Bestuur van PaluZee, U allen een gezond, mooi en fantastisch hobby jaar toewensen!
 
Tja,... en dan 2019!
Wat gaat dit ons brengen?
Willem heeft zijn uiterste best gedaan om een mooie agenda in elkaar te zetten.
Wat dacht u van de cursus aquarium houden? Hopelijk mogen we weer rekenen op een groot aantal cursisten. En op u natuurlijk! Want, wat is er mooier dan dat u onze cursisten van raad en daad bij kunt staan bij hun (opstart)problemen? In februari zal er tussen de cursusavonden door, nog een lezing zijn van John Frencken. John is als keurmeester nauw betrokken bij diverse stromingen binnen de Vivarium-wereld en zal op deze avond u wegwijs maken in het houden van een Paludarium. En los van de lezingen, hebben wij voor u nog de schouw, verenigingskeuring en er zit ook weer een doe- avond aan te komen waarbij u zelf aan de slag kunt. 
Verder nadert het jubileumjaar met rasse schreden. Ook daar zal komend jaar hard aan gewerkt gaan worden. We willen in 2020 het jubileum van deze schitterende en bruisende vereniging groots met elkaar vieren. Bart Laurens zal dinsdag 8 januari, 2019 aftrappen met een lezing.
Het exacte onderwerp moet ik u op het moment van schrijven, schuldig blijven. Wel weet ik dat het over allerlei Vivaria zal gaan.
En Bart kennende zal het weer een prachtige lezing zijn. Maar ja,... dat zijn wij natuurlijk van hem gewend.
Zie ik u dan
 

De voorzitter

Aquarium vereniging Paluzee

Log in