Van de Voorzitter: Maart 2018

Beste leden,

 
Van de (interim) voorzitter
De tijd vliegt en de afgelopen weken hebben we onze jaarlijkse aquariumcursus weer gehouden. Mede dankzij een mooi artikel in De Postiljon hadden we dit jaar 13 cursisten wat op zich al een recordaantal betekent. Van deze 13 zijn er tot nu toe ruim meer dan de helft lid geworden van PaluZee.
Het juiste aantal moeten we nog ervaren, want er zijn nog een paar toezeggingen.
Het zou mooi zijn wanneer we ons ledenaantal zo rond de 100 tot 120 zouden kunnen opvoeren.
Afgelopen jaar hebben we meegedaan aan de Vivariumbeurs in Nieuwegein. Om daar uw mening over te vernemen hebben we een enquĂȘteformulier samengesteld dat we graag ingevuld van u terug zouden krijgen. (per mail verzonden naar leden)
We zijn nog steeds op zoek naar iemand voor het onderhoud, eens per twee weken van het show-aquarium in de vergaderruimte van PaluZee in Buytenhage.
Verder zijn we nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter ten behoeve van het bestuur. Tot nu toe vind ik het interim-voorzitterschap wel leuk, maar het bestuur zou toch een beetje moeten verjongen, vindt u niet?
Zaterdag 10 maart a.s. is de uitslag van de districtskeuring in Gouda, als u de topbakken uit het district wilt zien zou u daar eens heen moeten komen. Willem van Wezel, Jacques de Jong en ik zijn als deelnemers natuurlijk heel benieuwd naar de uitslag.
 

Het bestuur

Aquarium vereniging Paluzee

Log in