Laatste nieuws

Cursus Aquariumhouden 2014

Wegens de grote belangstelling in voorgaande jaren organiseert Aquarium Vereniging Paluzee in januari en februari een cursus ‘Aquariumhouden’
Doel van deze cursus is het bijbrengen van de grondbeginselen voor het succesvol houden van een tropisch zoetwateraquarium. Hierbij komen zaken aan de orde als aanschaf, inrichting, beplanting, vissenbestand, filtering, verlichting, verwarming, en uiteraard het onderhoud.

Eén van de uitgangspunten is het betaalbaar houden van de hobby. Er zal aandacht worden besteed aan het voorkomen van veel gemaakte fouten waardoor onnodige teleurstellingen kunnen worden bespaard..

De cursus bestaat uit 4 dinsdagavonden (21 en 28 januari, 11 en 25 februari 2014), welke zullen worden ingevuld met een afwisselende mix van theorie, praktijk en inspirerend beeldmateriaal.

De voor niet-leden aan de cursus verbonden kosten bedragen Euro 15,- te betalen op de eerste avond van de cursus. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Na aanmelding krijgt u een bevestiging toegemaild.
 

Bekijk de agenda punten

{rseventspro id='23'}
{rseventspro id='24'}
{rseventspro id='26'}
{rseventspro id='27'}

Log in