Laatste nieuws

Ga mee met Paluzee en bezoek de grootste Dierenwinkel van Europa!

Beste aquariumliefhebber,

Helaas is de busreis geannuleerd door te weinig belangstelling
Ook zo benieuwd naar de nieuwste snufjes op aquariumgebied, en wilt u deze of andere aquariumbenodigdheden voor goedkopere prijzen aanschaffen?
Bent u opzoek naar bijzondere tropische vissen? Of zoekt u onderdelen voor uw Eheim pomp?
Ga dan met ons mee op 23 november 2013 naar de grootste dierenwinkel van Europa, namelijk  Zoo Zajac in Duisburg Duitsland.
 
Probleem met dit soort uitjes zijn vaak de reiskosten. Met de huidige prijzen voor brandstof wordt een retourtje Duisburg een behoorlijke aanslag op de portemonnee. Maar Paluzee heeft hier wat op bedacht. Want wij huren een bus die ( bij voldoende belangstelling) op zaterdag 23 november om 09:00 vanaf de van der Hagenstraat t.h.v het Silverdome te Zoetermeer naar Duisburg rijdt Om 17.00 uur bent u dan weer terug in Zoetermeer.
 
Van 11:30 tot 14:30 kunt u zich dan met uw boodschappenlijstje vergapen aan al het moois wat deze winkel te bieden heeft, en die zaken aanschaffen waar u om verlegen zit of net naar op zoek bent. Verder kunt u in deze winkel volop genieten van alle overige dieren die hier volop aanwezig zijn. Er is o.a. een prachtige reptielen afdeling. Op de webpagina www.zajac.de kunt u meer informatie vinden over de winkel en wat er te koop is.
Er is in de winkel ook een restaurant / snackbar waar u versnaperingen kunt verkrijgen.

En op de weg terug? Gezellig napraten met uw mede-aquarianen en voorgenieten van uw aankopen!
 
De kosten
De kosten voor deze reis hebben we geprobeerd zo laag mogelijk te houden. Ook dit jaar denken we daar weer in te zijn geslaagd.
De bus kosten bedragen slechts €15,-.per persoon.

Aanmelden;
In een bus hoe groot ook, is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus als u mee wilt meldt u dan meteen aan want wie het eerst komt wie het eerst maalt!.
En vol is nu eenmaal vol
.
Uw aanmelding stuurt u per e-mail en betaling op gironummer 3371313 t.n.v. penningmeester Paluzee o.v.v. Busreis.
aanmelding en betaling moet uiterlijk donderdag 7 november bij ons binnen zijn. 
Om de financiële risico's voor de vereniging te beperken is restitutie naderhand niet meer mogelijk dus hou de 23 november vrij!
Mocht de busreis door onvoldoende belangstelling door ons geannuleerd worden dan volgt er automatisch restitutie.

Log in