Laatste nieuws

Goodiebag van Paluzee kleurt de dag

Het zal je niet ontgaan zijn: Afgelopen dagen zijn de bijna 100 verenigingsleden van Paluzee thuis verrast met een Goodiebag gevuld met aquarium-heerlijkheden.

Hoe laat je het hart van een vereniging kloppen? Deze vraag houdt het bestuur van Paluzee bezig nu de verenigingsavonden al langere tijd geen doorgang kunnen vinden door Covid-19 en de aanscherping van de regels. Veiligheid voor alles maar het is echt een gemis om elkaar niet meer als hobby-genoten te kunnen ontmoeten en onderling geïnspireerd te raken. Onze aquariumhobby had echt een boost nodig!

En zo is het Goodiebag-team in het leven geroepen. Vivian, Joke en Marlène zijn voortvarend aan de slag gegaan. Met het budget dat de penningmeester had toegezegd konden zij wel wat maar een Goodiebag met Wow-factor had toch nog wat extra’s nodig. Wat een geluk dat Aquariumspeciaalzaak Aquacompleet en de bedrijven Easy-life en Aquafleur gulle sponsors bleken! Samen met het nodige snij-, plak-, lijm-, schrijf- en inpakwerk van het Goodiebag-team zelf, ontstond er een pakketje waarmee voor de dag gekomen kon worden.

Vervolgens zijn ook de overige bestuursleden bij alle deuren van clubgenoten langsgegaan om de Goodiebag persoonlijk te bezorgen. Hartverwarmend hoe gezichten verrast gingen stralen, verhalen loskwamen, er weer contact was. Super leuk dat het bestuur van alle kanten leuke reacties ontvangt!

De Goodiebag van Paluzee: Geeft kleur aan het aquarium, kleur aan de hobby, kleur aan de dag.

Log in