Laatste nieuws

Paluzee geeft Cursus Aquarium houden 2018

Geintresseerd in de basisbeginselen van het aquariumhouden of je kennis hierover een beetje oppoetsen ? Kom dan vooral naar de door paluzee georganiseerde cursus.
Het doel van deze cursus is het bijbrengen van de grondbeginselen voor het succesvol houden van een tropisch zoetwateraquarium.
 
Hierbij komen zaken aan de orde als aanschaf, inrichting, beplanting, vissenbestand, filtering, verlichting, verwarming en uiteraard het onderhoud. Eén van de uitgangspunten is het betaalbaar houden van de hobby. Er zal aandacht worden besteed aan het voorkomen van veel gemaakte fouten waardoor onnodige teleurstellingen kunnen worden bespaard.. De cursus wordt gehouden op 4 dinsdagavonden: 23 en 30 januari en 20 februari en 27 februari van 20.00 u. tot 22.00 uur. De avonden worden ingevuld met een afwisselende mix van theorie, praktijk en inspirerend beeldmateriaal. De cursus is open voor iedereen die geïnteresseerd is, leden en niet-leden. (kijk hierboven bij de agenda voor de specifieke invuling per avond) De kosten zijn Euro 15,- totaal voor 4 avonden, te betalen tijdens de avond van de cursus. Opgeven kan HIER. Na aanmelding krijg je een bevestiging toegemaild. Voor leden van Paluzee is de cursus uiteraard gratis.Mensen die tijdens de cursus lid worden van de vereniging krijgen het cursusgeld in mindering op het lidmaatschap van Euro 30,-
Geef u HIER op. Na aanmelding krijg je een bevestiging toegemaild.
{rseventspro id='198'}
{rseventspro id='199'}
{rseventspro id='201'}
{rseventspro id='202'}

Log in