Lidmaatschap

Het is helaas geen uitzondering dat aquarianen en vijverbezitters na verloop van (korte) tijd hun liefhebberij zien mislukken, veelal tengevolge van gebrek aan voldoende kennis. En dat is spijtig.

Bent u reeds in het bezit van een aquarium, vijver of overweegt u er een aan te schaffen? Denk dan eens aan het lidmaatschap van Paluzee. U verzekert zich met het lidmaatschap van o.a. deskundig advies en enthousiasme voor uw en onze hobby!
Maar Paluzee biedt meer voordelen:
  • Maandelijkse bijeenkomsten (behalve in juli en augustus) met deskundige (gast)sprekers
  • Het verenigingsblad on-line verstuurd met hierin o.a. de geplande activiteiten en data
  • Een ledenforum, waar u al uw vragen kunt stellen aan de andere leden en het bestuur
  • En als genoemd veel leden met een enorme kennis van o.a. het aquarium houden

contributie:

De contributie bedraagt per vooruitbetaling:

Jaarcontributie 2017/2018: € 30,00 inclusief verengingsblad (toezending per e-mail) en NBAT-lidmaatschap.

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni, aanmelding gaat per maand.

€ 5,00 inschrijfgeld
(Het is ook mogelijk om met een Zoetermeerpas lid te worden van Aquariumvereniging Paluzee)

De volgende extra's zijn mogelijk;
- Abonnement op "Het aquarium" maandblad van de NBAT +€ 23,- per jaar, de inning van het abonnementsgeld zal via de NBAT, dus zonder verdere tussenkomst van A.V. Paluzee, worden verzorgd.
- Betaling per half jaar of kwartaal is mogelijk.

Heeft u nog twijfels?
Vraag dan hier geheel vrijblijvend een informatiepakket aan met informatie over Paluzee.
Weet u al voldoende.
U kunt zich hier inschrijven als lid van aquarium vereniging paluzee.