Volgende verenigingsavond:

Cursus Aquariumhouden deel 1 Aanschaf en inrichting.

Van 20 januari, 2015 20:00 tot 20 januari, 2015 22:00
Categorieën: 2015
Hits: 2569

Deze avond is eerste van de cursus Aquariumhouden en gaat over de aanschaf en inrichting van een aquarium. Het geheel wordt gepresenteerd door Paluzee voorzitter Henk Bretveld.

Voordat een (nieuw) aquarium aangeschaft gaat worden is een goede voorbereiding onontbeerlijk. Wat voor type aquarium gaat het worden, waar komt het aquarium te staan, wat zijn de gewenste afmetingen, welke apparatuur is er nog meer nodig buiten een glazen bak, en waar kan ik al die spullen verkrijgen? Dat zijn nog maar een paar vragen over de aanschaf van een aquarium.

Nadat het aquarium is aangeschaft moet het ingericht gaan worden. Wat is daar allemaal voor nodig, hoe begint men, in welke volgorde kan een aquarium het beste ingericht worden en wanneer kunnen bijvoorbeeld de planten en vissen toegelaten worden.

Henk Bretveld gaat u hier op enthousiaste wijze een antwoord op geven en zal nog veel meer zaken aan de orde laten komen met betrekking tot aanschaf en inrichting van een aquarium.

Ook al heb je al lang een fraai aquarium staan, is er nog voldoende te leren of anders je ervaringen te delen met de overige aanwezigen!


De duur van de cursus bedraagt 4 dinsdagavonden (20 en 27 januari, 10 en 24 februari), welke zullen worden ingevuld met een afwisselende mix van theorie, praktijk en inspirerend beeldmateriaal. Paluzee leden zijn van harte welkom op elke cursusavond zonder inschrijving en zonder kosten.

De voor niet-leden aan de cursus verbonden kosten bedragen Euro 15,- te betalen op de eerste avond van de cursus. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsbrief toe gemaild.

 

De verenigingsavonden worden gehouden in verzorgingstehuis "Buytenhaghe". klik hier voor meer info over de locatie

Log in