Volgende verenigingsavond:

Cursus Aquariumhouden deel 2 Aquariumbewoners

Van 27 januari, 2015 20:00 tot 27 januari, 2015 22:00
Categorieën: 2015
Hits: 2432

Op deze verenigingsavond geeft Marlène Reeuwijk haar presentatie 'Aquariumbewoners'. Deze avond is tevens de tweede avond van de cursus Aquariumhouden. Op meeslepende wijze zal Marlène vele tropische vissen en andere bewoners, in woord en beeld de revue laten passeren. Niet alleen om te laten zien wat voor fraaie exemplaren er zijn, maar zeker ook om aan te geven wat hun kenmerken zijn, in wat voor aquariuminrichting ze het beste gedijen, in welke waterlagen ze zich ophouden en wat hun gedrag is ten opzichte van soortgenoten. Tevens krijgt u de nodige tips over waar u vissenwetenswaardigheden kunt vinden op bijvoorbeeld het web.
De presentatie geeft een goed overzicht van de vele tropische vissen die ook door beginners gehouden kunnen worden mits aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Als u enigszins rekening houdt met de natuurlijke leefomstandigheden van vissen zult u aangenaam verrast worden door hun schoonheid in uw eigen aquarium.
En als u al een vissenexpert bent kom dan zeker naar deze avond om uw kennis te delen met de overige aanwezigen!


De duur van de cursus bedraagt 4 dinsdagavonden (20 en 27 januari, 10 en 24 februari), welke zullen worden ingevuld met een afwisselende mix van theorie, praktijk en inspirerend beeldmateriaal. Paluzee leden zijn van harte welkom op elke cursusavond zonder inschrijving en zonder kosten.
De voor niet-leden aan de cursus verbonden kosten bedragen Euro 15,- te betalen op de eerste avond van de cursus. U kunt zich opgeven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Na aanmelding krijgt u een bevestigingsbrief toe gemaild. Heeft u de eerste avond gemist maar wilt u de cursus toch verder volgen? Geen probleem, meldt dit dan even in de mail naar de secretaris.

De verenigingsavonden worden gehouden in verzorgingstehuis "Buytenhaghe". klik hier voor meer info over de locatie

Log in